Homepage

Recensie: Saskia Noort – De Eetclub

De eetclub was het eerste boek wat ik van Saskia Noort gelezen heb. Ik was meteen verkocht!

De eetclub gaat over de vriendschap tussen 5 stellen. Allen hebben een succesvol leven en alles lijkt perfect binnen dit kringetje. Lijkt, want dan doet zich een schokkende gebeurtenis voor. Eén van de mannen, Evert, drogeert zijn vrouw en kinderen, zuipt zichzelf helemaal klem en steekt vervolgens zijn huis in brand. Evert komt om in de brand, zijn vrouw en kinderen weten te ontsnappen.

Meerdere mensen binnen deze club hebben baat bij de dood van Evert. Het wordt duidelijk dat de perfectie die vertoond werd alleen uiterlijke schijn was en dat die door sommigen tegen elke prijs in stand wordt gehouden.

Ik vond het echt een Top Thriller! Steekt geweldig in elkaar en is met vaart geschreven. Nog niet gelezen? Dan moet je dat zeker doen!

Anthos, 2004
Waardering: *****
ISBN 904 1411 151

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Ontvang de nieuwsbrief!