Homepage

Boek Dog Whisperer nu ook in het Nederlands

Het boek van Cesar Millan ofwel de Dog Whisperer is deze week verschenen in het Nederlands!

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen.

In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij – vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer – kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen. Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cliënten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is hét boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.

Cesar Millan doet het ook met zijn boek goed in Nederland. Hij komt deze week in de Bestseller 60 binnen op plaats 6! Cesar Millan ontmoeten? Hij is op 6 mei in het Sportpaleis in Antwerpen en op 8 en 9 mei in Amsterdam voor shows in de Heineken Music Hall.

 

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Ontvang de nieuwsbrief!